Zatražite ponudu: cjelovito rješenje po principu “ključ u ruke”

Website dizajn

Izrada web stranica je majstorski posao: planira se, slijedi nabavka materijala te konačno izgradnja. Upravo tim pristupom i slijedom se najprirodnije projekt i realizira. Međutim, često poduzetnici koje se deklariraju da slabo razumiju web, ovaj posao zaobilaze misleći da je to njihova krivica, odgađaju projekt koji se i kad započne mjesecima “razvija”. Ja sam htjela ponuditi upravo nešto suprotno: jednostavno rješenje. Pročitajte kako.

 

Zašto “Ključ u ruke”?

Živimo u doba “ključa u ruke”. Poduzetnici su opterećeni svojim poslom i doslovno nemaju vremena se baviti formulacijama rečenica za svoju web stranicu, pa niti odabirom fotografija. Najčešće im treba samo rješenje.

Najlakše je napraviti web stranicu s gotovim lektoriranim tekstom i izrezanim fotografijama. Ali to u biti onda nije kompletno rješenje. Razumljivo je da klijent nema gotov content (content podrazumijeva sadržaj, sve vizualne i tekstualne elemente web stranice) i da nije možda vičan ga formulirati. Isto tako nije za očekivati da svatko uredno sastavlja i uređuje svoje foto galerije.

 

Što nudim?

 1. Obrada teme – dolazak na lice mjesta ili dobra priprema za vaš web na drugi način
 2. Upoznavanje s temom i prostorom – i potom izrada contenta (vas ću moliti samo specifične detalje i priče)
 3. Ukoliko dosada nije napravljen, izrada vizualnog identiteta – ime, logo, boje
 4. Fotografiranje
 5. Tehnička izrada web stranice
 6. Priprema social media kanala i edukacija o njihovom održavanju

Kao što je vidljivo iz ove liste, sama izrada weba je zadnji korak. Sve skupa je proces, a ne samo izvršenje. Princip “ključ u ruke” podrazumijeva da se odradi sva priprema materijala da bi se stranica “izgradila”.

 

Web stranica u turizmu – atraktivna pozivnica

Svakako nije isto izraditi web stranicu za alu stolariju, financije ili turizam. Turizam počiva na prezentaciji. Vizualni dojam je od neprocjenjive važnosti: od vizualnog identiteta do izbora fotografija. Bilo da ste OPG, destinacija, agencija, vodič ili tek iznajmljivač, web je ne samo neophodan, nego je i važno da je jasan, pozivajući i usklađen s mjestom ili vašom ponudom. On je vaša uvijek važeća pozivnica!

 

Cijena i uvjeti

Cjenik usluga nije moguće formirati prije nego što je poznato što će projekt uključivati. Stoga, sve ponude šaljem nakon upoznavanja s temom i opsegom posla.

 

Web stranica je osobna iskaznica vašeg posla

Vrijeme je da postavite ili obnovite svoju stranicu – danas morate biti na karti. Dobar web će vam služiti za bržu komunikaciju pri slanju svojih ponuda, za promociju preko materijala turističke zajednice, za korištenje na društvenim mrežama – mogućnosti su doslovno nebrojene. Na kraju, web govori za vas, neka bude efektan i koristan, kao prezentacija i kao alat koji će vam svakodnevno donositi korist.

 

Zanima vas više?

Slobodno me kontaktirajte za pojašnjenja i ponude:


  Vlasnik smještaja/OPGAgencijaMediaTZDrugo

  Dosadašnje radove možete upoznati pod kategorijom PROJEKTI.

  Leave A Comment

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.