O meni i Odmoru

Što je Odmor na zadatku?

Hub dobre prakse i dobrih ideja u turizmu
Odmor na zadatku može značiti i odmor sa zadatkom, i zadatak bez odmora. Upravo u kontrastu ova dva značenja sam pronašla balans mog vlastitog shvaćanja tematike turizma, i slobodnog vremena uopće, jer je ono uvijek paralelno negdje i za nekoga obveza tj. zadatak. Svaki naš trag ima svoju kontraindikaciju, i u ovoj finoj vagi vidim smisao samo onih projekata koji tu činjenicu aktivno uzimaju u obzir. Promišljene aktivnosti i strategije koje ne počivaju na rastu nego na uravnoteženju su glavna smjernica rada ove tvrtke.
DSC02836
Strast pretočena u posao

Upoznajmo se

Zovem se Natalia Krešić i stojim iza imena Odmor na zadatku. Svoju tvrtku sam pokrenula sa željom da aktivno sudjelujem u stvaranju boljeg i smislenijeg turizma za kojeg svi zajedno imamo jako puno potencijala. Bilo da tražite savjet, svoju priču ili tek podršku, tu sam za suradnju, razgovor, razmjenu ideja.
Obratite mi se s povjerenjem.

RADNO ISKUSTVO

Po završetku studiranja 2005. se zapošljavam u brzo rastuću tvrtku adriatica.net d.o.o. koja me je svojom dinamikom oblikovala od starta. Digitalizacija, kreativnost, mladi progresivni tim, putovanja, srž nove ere turizma vođene tehnološkim napretkom… Dobivam tržišta Španjolske, Engleske i Nizozemske te širim mrežu suradnji kroz B2B i affiliate.

Sve je to bio kamen temeljac moje buduće orijentacije koja me je dovela do statusa stipendista španjolskom ministarstva turizma za studiranje u Španjolskoj, i to upravo u domeni e-turizma. Godinu dana potpunog upijanja znanja i trendova tržišta koje je jedno od vodećih u svijetu. Po povratku u Hrvatsku, nastavljam s radom u matičnoj tvrtki koja u međuvremenu postaje Atlas d.d. Kroz narednih 6-7 godina u Atlasu se bavim online marketingom i web projektima, u odjelima prodaje, IT-a i marketinga.

Uskoro situacija sazrijeva za potragu ne samo novog radnog mjesta, nego i novog oblika rada. U to vrijeme već vodim dobro organizirana dva obiteljska imanja čiji sam brending i turističku strategiju osmislila samostalno. Odlučujem se za samostalan rad, i kombiniranje svih dosadašnjih interesa i vještina na jedno mjesto: vlastitu tvrtku putem koje želim ponuditi svoje znanje u svrhu razvoja kreativnih turističkih proizvoda koji odgovaraju dobu u kojem se nalazimo i prema kojem idemo: obojani potpuno u održivost, potpomognuti uspješnom digitalizacijom i sa svojstvenim originalnim pričama.

Cjelokupni životopis s mnogo više detalja možete pregledati na mom LinkedIn profil

 

Obrazovanje

RIT Croatia, dipl. ekonomist managementa dipl. 2005.
Turistički management sa specijalizacijom u marketingu

CETT Barcelona, Universidad de Barcelona, dipl. 2008.
Postdiplomski Master program
E-tourism - Strategic Marketing and Distribution
+

Dodatne edukacije i certifikati

GSTC Global Sustainable Tourism Council, 2019.
Certifikat održivog turizma

VERN’ Zagreb, 2013. Certifikat za voditelja turističke poslovnice

Algebra Zagreb 2010. Adobe Web Design Certificate
+

OSNIVANJE TVRTKE

Odmor na zadatku je osnovan 2015. godine s namjerom pokretanja jednog novog turističkog proizvoda u Gradu Zagrebu. Prilikom tog procesa, otvorila se mogućnost savjetovanja i razvoja i drugih projekata s kojima sam se susrela. Inicijalni projekt nije na koncu zaživio, ali se ideja o zasnivanju tvrtke za savjetovanje postavila kao prioritet, te se nastavila razvijati.

Poduzetništvo

U proljeće 2016. godine pridružujem mu se ne samo kao dotadašnja osnivačica nego kao i jedini zaposlenik i započinjem priču koju odavno vrtim u glavi – savjetovanje i marketing za mala poduzeća i fizičke osobe, poglavito u turizmu. Najbliža branša su mi mali poduzetnici u turizmu, poput turističkih agencija, OPG-a (maslinara, vinara) i fizičkih osoba koje se bave najmom smještaja. Također surađujem povremeno s HGK te nudim suradnju i lokalnim TZ-ima te visokim stručnim školama ponudom edukacija i predavanja. Društveno poduzetništvo je također sfera u kojoj rado sudjelujem.

 
Kreativnost

Jedna od najbitnijih prednosti s kojom pristupam poslu je kreativna podrška i personalizirani pristup vašim idejama kojima zajedno pronalazimo najbolji oblik. U svakom projektu leži priča: ja sam tu da vam je pomognem pronaći i izreći. Kreativna strana mene ovdje pronalazi osim posla i mjesto za dijeljenje ideja koje sa zadovoljstvom oblikujem tek kad riječi sjednu na svoje mjesto.

 
Održivost

2019. godine sam završila edukaciju o održivosti turizma te dobila certifikat GSTC-a (Global Sustainable Tourism Council) kao vodećeg svjetskog tijela u tom području. Time sam zaokružila svoju inklinaciju održivim praksama, ne samo u turizmu nego u općem razvoju poslovanja. Daljnji cilj mi je usavršavati svoje iskustvo na području održivosti i digitalizacije poslovanja.

S više od 15 godina rada u turizmu, konstantno uz razvoj novih tehnologija, usavršavanja na više razina me je pripremilo za to da mogu pružiti cjelovitu uslugu.

Stoga, slobodno mi se obratite bez obaveze – rado ću se upoznati, povezati i istražiti kako možemo surađivati!

 

Pođimo korak dalje:
Od samog osnutka tvrtke, redovno objavljujem svoje radove, dojmove i priče na blogu.

Imaš svoju priču ili ideju za podijeliti?
Javi se: