Web redizajn, repozicioniranje i content strategija DMC agencije za luksuzna putovanja

Unlimited Croatia DMC je incoming destination management kompanija specijalizirana za putovanja po mjeri za zahtjevnog klijenta današnjice. Primarno tržište agencije je američko, a sekundarna tržišta su zapadne Europe.

Niša luksuznih putovanja podrazumijeva agencije koje se bave “a la carte” uslugom. Putovanja po mjeri, individualna putovanja koja nije organizirao sam putnik su sama po sebi već korak do luksuza s obzirom da se kompletna usluga provodi u plan i djelo za pojedinca (FIT segment).

U slučaju agencije Unlimited, agencija je pozicionirana već niz godina kao kvalitetan dobavljač za Hrvatsku i regiju, te kroz nekoliko strateških suradnji ostvaruje uspješno poslovanje. Kroz pandemijsko razdoblje je međutim bilo potrebno prilagoditi poslovanje te repozicionirati se kao agencija koja jamči sigurnost, te vrhunsku uslugu u kontekstu informiranja, praćenja i asistenciju klijentu na terenu u vezi COVID-19 testiranja i reakcije u slučaju disrupcije putovanja uslijed razloga povezanih s pandemijom. Povrh svega, ukazala se potreba i da agencija komunicira svoju orijentaciju k održivosti, koju ionako provodi samom vrstom svojih usluga: izričito lokalni proizvodi, doživljaji koji se odvijaju na područjima od posebne zaštite i značaja, te promocija turizma koji konstantno zaobilazi prenapučenost, masovnost i konfekcijski doživljaj putovanja.

Stoga je u suradnji s tvrtkom Odmor na zadatku j.d.o.o. agencija osmislila novu web stranicu koja odgovara trenutku ponovnog buđenja turizma u proljeće 2021. godine. Kroz cijeli website, naglašeni su autentičnost destinacije, održivost, te sigurnost. Popratni kanali društvenih mreža su Facebook te Instagram za koje je kreirana content strategija. Uz novu web stranicu, osmišljeni su i izrađeni novi promotivni materijali u tisku, letci, ture i brošure koji su bili distribuirani na prvom postepidemijskom međunarodnom sajmu turizma u Madridu, FITUR 2021.

 

Madrid Fitur 2021.
Nastup na sajmu Fitur, Madrid, svibanj 2021.

 

 

Rješenje web stranice: Homepage

Unlimited Croatia website

 

 

Rješenje web stranice: Landing page proizvoda

Unlimited croatia website

 

Projekt je izveden kroz suradnju s Web dizajn studiom 10000stvari.com i dizajnericom Jelenom Pavišić.

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.