Agroturizam Dubelj, Orašac

dubelj.com

Agroturizam Dubelj već nekoliko godina uspješno prima grupne i individualne goste u mjestu Orašac, u blizini Dubrovnika. Vlasnici su mlinice stare skoro 300 godina, u kojoj, u što autentičnijem ambijentu, pokazuju proces mljevenja i prešanja maslina i ulja posjetiteljima. Uz to, poslužuju obroke i nude naravno degustaciju maslinovog ulja. Uslijed godina rada, postali su poznati u turističkim krugovima. Međutim, svo vrijeme nisu imali razrađen vizualni identitet,  niti direktni kanal bilo koje vrste dostupan na internetu.

Logo

Dogovorom s obitelji, napravila sam cijeli paket koji im je nedostajao. U suradnji s partnerskim dizajn studiom, prvo je razrađen logotip s prvim izborom boja kojih će se u budućnosti pridržavati pri svojim marketinškim aktivnostima: maslinasto zlatna, i zagasito tirkizna.

 

Internet pozicioniranje

Kao što savjetujem inače, Google Maps pozicioniranje i unos potpunih i ispravnih podataka je bio početak. Zatim, uz pripremu odrađeno je fotografiranje u dva, pa čak i tri navrata. Uz suradnju s obitelji, pripremljen je content za tri do četiri posta na njihovoj budućoj web stranici u vezi mjesta, maslina, načina života u stara vremena. Time je osiguran osnovni content za izradu web stranice www.dubelj.com. Paralelno, pokrenuta je i facebook stranica Agroturizam Dubelj.

web

Tisak

Kao dodatni materijal, izradila sam letke za distribuciju u mjestu, sve u smjeru pridobivanja što više direktnih klijenata:

Prijedlog vizitke je također bio dio paketa.

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.