Savjetodavne usluge u turizmu za male i srednje poduzetnike

Savjetodavne usluge u turizmu

Kroz svoju tvrtku nudim usluge savjetovanja i marketinga za postojeće ili nove projekte u turizmu.

Što to konkretno znači? Možda je najlakše dati nekoliko scenarija iz stvarnog života.

 1. Ukoliko posjedujete turistički smještaj ili plasirate turističku uslugu, a nezadovoljni ste plasmanom na tržištu, možemo surađivati u vezi širenja mreže vaše prodaje (kanali prodaje, oglašavanje, vlastiti kanali)
 2. Imate uhodan posao, međutim ostvarujete prodaju samo preko kanala koji vam to mnogo naplaćuju, pa biste htjeli uštedjeti i steći svoje ime? Obratite mi se da osmislimo vaš brending i pripadajuću strategiju.
 3. Kupili ste imanje, objekt, zemljište. Imate okvirnu ideju onoga što biste tu pokrenuli. Treba vam netko tko će vas savjetovati za međukorake, te usmjeriti vas na pravo tržište i uspostaviti početne marketinške smjernice. Tu vam mogu pomoći.
  Također mogu pomoći u inicijalnoj fazi da vaš projekt adekvatno odgovori pitanjima održivog poslovanja.
 4. Preuređujete objekt, prenamjenjujete OPG u kušaonu ili apartmansku kuću u pansion. Savjetujte se za taj proces.
 5. Interesira vas napredak u domeni održivog turizma. Obratite mi se da istražimo mogućnosti kako svoje poslovanje učiniti održivim, te kako taj poduhvat i adekvatno certificirati.
 6. Pripremate svoj projekt za prijavu na EU fondove? Obratite se za podršku u toj zahtjevnoj fazi koju mogu poduprijeti u suradnji s provjerenim partnerima.
 7. Djelujete u poduzetnoj općini, htjeli biste da vaš mali kraj ima svoju prepoznatljivost i da razvija zajedničkim snagama nešto prepoznatljivo? Možete mi se obratiti za razvoj plana i održavanja radionica i edukacija na licu mjesta.
 8. Već imate započete projekte, htjeli biste ih ubrzati, poboljšati, prilagoditi novim trendovima na tržištu? Obratite se za uslugu savjetovanja, analize i istraživanja vaših mogućnosti.

Novo doba obilježeno s nekoliko kriza koje se isprepliću od nas zahtijeva da preispitamo svoj posao i dosadašnju praksu. Stoga sam prilagodila i vlastiti slogan: Turizam novog doba treba nove projekte. Obratite mi se da ih zajedno ostvarimo.

Javite se za razgovor bez obaveze – zatražite ponudu za svoj posao ili ideju.


  Vlasnik smještaja/OPGAgencijaMediaTZDrugo

  Leave A Comment

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.