Savjetodavne usluge u turizmu za male i srednje poduzetnike

 • Home
 • Marketing
 • Savjetodavne usluge u turizmu za male i srednje poduzetnike

Kroz svoju tvrtku nudim usluge savjetovanja i marketinga za postojeće ili nove projekte u turizmu.

Što to konkretno znači? Možda je najlakše dati nekoliko scenarija iz stvarnog života.

 1. Ukoliko imate kuću za odmor koju prodajete samo preko jedne agencije, možete se javiti da raširimo mrežu vaše prodaje (druge agencije, oglašavanje, vlastita prodaja)
 2. Prodajete svoj smještaj na mnogo strana, ali biste htjeli uštedjeti na provizijama i da steknete svoje ime? Obratite mi se da osmislimo vaš brending i pripadajuću strategiju.
 3. Kupili ste imanje, objekt, zemljište. Imate okvirnu ideju onoga što biste tu pokrenuli. Treba vam netko tko će vas savjetovati za međukorake, te usmjeriti vas na pravo tržište i uspostaviti početne marketinške smjernice. Tu vam mogu pomoći.
 4. Preuređujete objekt, prenamjenjujete OPG u kušaonu ili apartmansku kuću u pansion. Savjetujte se za taj proces.
 5. Djelujete u poduzetnoj općini, htjeli biste da vaš mali kraj ima svoju prepoznatljivost i da razvija zajedničkim snagama nešto prepoznatljivo? Možete mi se obratiti da razradimo plan i održimo radionice i edukacije na licu mjesta.
 6. Već imate započete projekte, htjeli biste ih ubrzati, poboljšati, prilagoditi novonastalim uvjetima života u pandemiji? Obratite se za uslugu savjetovanja, analize i istraživanja vaših mogućnosti.

Novo doba koje nas je snašlo i gdje se turizam našao u poljuljanoj situaciji, pogotovo je potrebno preispitati svoj posao i dosadašnje prakse. Stoga sam i vlastiti slogan prilagodila na jednostavnu rečenicu: Turizam novog doba treba nove projekte. Obratite mi se da ih zajedno ostvarimo.

Javite se za razgovor bez obaveze – zatražite ponudu za svoj posao ili ideju.


  IznajmljivačOPGAgencijaTZDrugo

  Leave A Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.