IKEA novosti za sezonu 2018.

Prošli su ljetni godišnji odmori. Prolaze i zimski. Pomalo razmišljamo što ove godine unaprijediti u našim objektima. Donosimo nekoliko Ikea noviteta za sezonu 2018.

stan za najam
Jedno od rješenja za kompletno namještenje stana za najam koje možete posjetiti u robnoj kući u Zagrebu

 

1. Dvosjed na razvlačenje – od 3.899 kn

Vrlo zgodan princip razvlačenja dvosjeda za dvije osobe. Oku ugodan kao dvosjed, dobro rješenje za male dnevne boravke, ili kao dodatak u prostranoj spavaćoj sobi za spavanje djece. Za više informacija, posjetite ikea web.


 

2. Kreativno rješenje za “viseće elemente” – od 44,90 kn po komadu

Jako zgodno i povoljno rješenje u kuhinji za opušteni morski ili gorski smještaj. Ionako apartmanske kuhinje nisu pretrpane kao domaće, stoga im ni ne treba previše sakrivanja vratima. Dopušteno je sve i obojati, pogotovo ako se odlučite ovim elementima dopuniti prostor iza šanka u svom ugostiteljskom objektu. Za više informacija, posjetite ikea web.

ikea gajbice
“Gajbice” kao zamjena za teške kuhinjske ormariće

 

3. Kauč i ležaj u jednome – od 3.199 kn

Ikea novi proizvod je zanimljivo rješenje za čak tri pozicije i upotrebe: jednostrani kauč s dubljim sjedištem, dvostrani kauč s plićim sjedištem te ležaj. Sve ove položaje diktira pozicija pomičnih jastuka naslona! Isto tako, postoji i uža varijanta ovog ležaja.  Oba modela mogu biti s dodatkom malog stolića koji idealno može služiti kao noćno postolje kad je ležaj u funkciji pomoćnog kreveta. Boje: tamnosiva, bez i zelena.
Čak i za Ikeu, rijetko versatilno rješenje. Detalje užeg modela pronađite ovdje, a šireg ovdje.

Ikea Kauč
Kauč i ležaj u jednome, bez razvlačenja

 

Flottebo
Opcije Flottebo kolekcije

 

4. Ideja – kauč uz kuhinjski šank

Vrlo često se upravo maleni stanovi daju u najam. U namještanju istih se nekad nepotrebno borimo s prostorom kojeg jednostavno nema. Ovo rješenje gdje je kauč uz kuhinjski blok štedi bitan prostor za “all in one  – sve u jednom” studiju ili jednosobnom apartmanu.

mali apartman
Kauč uz šank

5. Zidna ploča umjesto klasičnog noćnog ormarića – 140 kn

Noćni ormarić je samo izraz – može ga zamijeniti nešto drugo s istom funkcijom, a da uštedite na prostoru. Ikea je upravo razradila tu ideju pa od svoje linije SKÅDIS sada nudi i zamjenu za noćni ormarić, i to po jako povoljnoj cijeni. Više informacija na ikea webu.

Skadis

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.