O meni i Odmoru

Ovaj tekst nisam zamislila kao mjesto za moj CV. Njemu se može lako pristupiti na LinkedInu.

Ovdje pričam kratku priču o sebi i Odmoru:

Odmor na zadatku je osnovan 2015. godine s namjerom pokretanja jednog novog turističkog proizvoda u Gradu Zagrebu. Prilikom tog procesa, otvorila se mogućnost savjetovanja i razvoja i drugih projekata s kojima sam se susrela. Inicijalni projekt nije na koncu zaživio, ali se ideja o zasnivanju tvrtke za savjetovanje postavila kao prioritet, te se nastavila razvijati.

 

Poduzetništvo

U proljeće 2016. godine pridružujem mu se ne samo kao dotadašnja osnivačica nego kao i jedini zaposlenik i započinjem priču koju odavno vrtim u glavi – savjetovanje i marketing za mala poduzeća i fizičke osobe, poglavito u turizmu. Najbliža branša su mi mali poduzetnici u turizmu, poput turističkih agencija, OPG-a (maslinara, vinara) i fizičkih osoba koje se bave najmom smještaja. Također surađujem povremeno s HGK te nudim suradnju i lokalnim TZ-ima te visokim stručnim školama ponudom edukacija i predavanja. Društveno poduzetništvo je također sfera u kojoj rado sudjelujem.

 

Kreativnost

Jedna od najbitnijih prednosti s kojom pristupam poslu je kreativna podrška i personalizirani pristup vašim idejama kojima zajedno pronalazimo najbolji oblik. U svakom projektu leži priča: ja sam tu da vam je pomognem pronaći i izreći.

 

Održivost

2019. godine sam završila edukaciju o održivosti turizma te dobila certifikat GSTC-a (Global Sustainable Tourism Council) kao vodećeg svjetskog tijela u tom području. Time sam zaokružila svoju inklinaciju održivim praksama, ne samo u turizmu nego u općem razvoju poslovanja. Daljnji cilj mi je usavršavati svoje iskustvo na području održivosti i digitalizacije poslovanja.

 

Odmor na zadatku

 

A sada malo o meni:)

Ulazeći u ovaj posao, odvažila sam se pridružiti jednom trendu koji je već neko vrijeme zamjetan – osnovati fleksibilan posao, okušati se poslom koji izlazi van sfera korporacije, te ući tako u rizike, ali isto tako prepoznati vrijednosti ispunjenog dana, fleksibilnog vremena provedenog s obitelji i u konačnici rada onoga što se pokazalo da najbolje znam – provoditi ideje u djelo.

Igram na povjerenje, kvalitetu i realne mogućnosti okvira u kojem moramo raditi u našoj državi. Više od 15 godina rada u turizmu, konstantno uz razvoj novih tehnologija, usavršavanja na više razina me je pripremilo za to da mogu dati cjelovitu uslugu te pozvati zainteresirane da mi se obrate s povjerenjem. Kreativna strana mene ovdje pronalazi osim posla i zabavu i mjesto za dijeljenje ideja koje sa zadovoljstvom oblikujem tek kad riječi sjednu na papir (ekran).

Slobodno mi se obratite bez obaveze – rado ću se upoznati, povezati i istražiti kako možemo surađivati!

    Saznate više o politici privatnosti i upotrebi kolačića na ovoj stranici.