O meni i Odmoru

Ovo nije mjesto za CV. Njemu je mjesto na LinkedInu.

Prvo par riječi o Odmoru na zadatku, pa onda o meni.

Odmor na zadatku je osnovan 2015. godine s namjerom pokretanja jednog novog turističkog proizvoda u Gradu Zagrebu, koji nije zaživio s obzirom na realnost rada institucija i krutosti prostornih planova. Nakon toga Odmor je godinu dana mirovao ili još zgodnije rečeno – odmarao. U proljeće 2016. godine pridružujem mu se ne samo kao dotadašnja osnivačica nego kao i jedini zaposlenik i započinjem priču koju odavno vrtim u glavi – savjetovanje i marketing za mala poduzeća i fizičke osobe u turizmu. Najbliža branša su mi privatni iznajmljivači, koji iako u velikom broju, u pravilu ne interesiraju tvrtke na višem nivou od prodaje različitih potrepština, većinom materijalnih, a vrlo malo tj. nikako intelektualnih vrijednosti. Osim ove skupine, Odmor na zadatku pruža usluge savjetovanja, logistike i promocije za male turističke agencije, obrte, te OPG.

Glavne reference mog rada su dva privatna obiteljska imanja Sunčani apartmani u Zagrebu, te Villa La Vagabonda u Orašcu pokraj Dubrovnika. Za ova dva projekta sam osmislila pristup tržištu, branding, unutarnje i vanjsko uređenje sukladno potrebama različitih niša gostiju te samu organizaciju bookinga, održavanja i daljnjeg unapređenja.  Oba projekta su se razvijala u izazovnom vremenu i ambijentu, ali ispravnim pristupom su opravdala svoje investicije i najjednostanije rečeno: booking je dobar, a gosti zadovoljni – što je na kraju najvažnije.

 

Odmor na zadatku

Daljnji cilj tvrtke je usredotočiti se na razvoj sadržaja koji bi svojom prezentacijom privukao nove klijente, pružio dodatnu vrijednost i s vremenom razvio odmornazadatku.com kao referentno mjesto za motivaciju, inspiraciju, rješenje problema praktične prirode pri bavljenju turizmom u našoj domovini sunca, mora i mnoštva drugih blagodati koje tek treba iskoristiti.

Malo sad o meni:)

Ulazeći u ovaj posao, odvažila sam se pridružiti jednom trendu koji je zamjetan, možda više u svijetu nego kod nas – osnovati fleksibilan posao, izaći van korporacija, te ući tako u rizike, ali isto tako prepoznati vrijednosti ispunjenog dana, vremena provedenog s djecom i u konačnici rada onoga što se pokazalo da najbolje znam – provoditi ideje u djelo. Igram na povjerenje, kvalitetu i realne mogućnosti okvira u kojem moramo raditi u našoj državi. Više od 10 godina rada u turizmu, konstantno uz razvoj novih tehnologija, usavršavanja na više razina me je pripremilo za to da mogu dati cjelovitu uslugu te pozvati zainteresirane da mi se obrate s povjerenjem. Kreativna strana mene ovdje pronalazi osim posla i zabavu i mjesto za dijeljenje ideja koje sa zadovoljstvom oblikujem tek kad riječi sjednu na papir (ekran).

Slobodno mi se obratite bez obaveze – rado ću se upoznati, povezati i istražiti kako možemo surađivati!